Ultimate Amiga

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Site Registration issues.  (Read 1385 times)

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Posts: 3,528
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Site Registration issues.
« on: September 19, 2019, 08:13:20 AM »

Thanks for the heads up on this. Registration is now fixed. Recaptcha was using old url key.
I will update it further on weekend. In the process of fixing other stuff, like the Copyright text, as that was messed up.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 893
  • Compile-time wierdo
Re: Site Registration issues.
« Reply #1 on: November 28, 2019, 07:57:03 AM »

Tapatalk is messing up now.  Can you look into it?  UltimateAmiga.com no longer shows on the listings.
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Posts: 3,528
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: Site Registration issues.
« Reply #2 on: November 28, 2019, 08:36:13 AM »

Tapatalk is messing up now.  Can you look into it?  UltimateAmiga.com no longer shows on the listings.

Needs update, however there are lots of errrors. So will have to manually remove old and then manually install latest version. Hopefully that will fix it.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Posts: 3,528
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: Site Registration issues.
« Reply #3 on: December 04, 2019, 07:48:26 PM »

Tapatalk is messing up now.  Can you look into it?  UltimateAmiga.com no longer shows on the listings.

Fixed, seems some PHP code is deprecated in 5.3+. So disabled and it sprang back into life. All updated to latest version too,  ;).
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Posts: 3,528
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: Site Registration issues.
« Reply #4 on: December 04, 2019, 08:09:02 PM »

Tapatalk is messing up now.  Can you look into it?  UltimateAmiga.com no longer shows on the listings.

Fixed, seems some PHP code is deprecated in 5.3+. So disabled and it sprang back into life. All updated to latest version too,  ;).
Testing Tapatalk.

Is it working?

Sent from my I3113 using Tapatalk

Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 893
  • Compile-time wierdo
Re: Site Registration issues.
« Reply #5 on: December 04, 2019, 08:11:12 PM »

Yes.  Replying from my cell via Tapatalk.
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Posts: 3,528
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: Site Registration issues.
« Reply #6 on: December 04, 2019, 08:12:36 PM »

Yes.  Replying from my cell via Tapatalk.
Great another issue sorted. Will continue working on other stuff.

Sent from my I3113 using Tapatalk

Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 893
  • Compile-time wierdo
Re: Site Registration issues.
« Reply #7 on: December 06, 2019, 08:11:48 PM »

Spoke too soon.  Tapatalk now says there is an invalid forum key when I try to log in.
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Posts: 3,528
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: Site Registration issues.
« Reply #8 on: December 06, 2019, 08:49:52 PM »

Spoke too soon.  Tapatalk now says there is an invalid forum key when I try to log in.
Hmmmmm, it's working here fine.

Sent from my I3113 using Tapatalk

Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 893
  • Compile-time wierdo
Re: Site Registration issues.
« Reply #9 on: Today at 07:15:31 AM »

It must have been on my end.  It's working again.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  • Ultimate Amiga >
  • Forum >
  • Ultimate Amiga Emulation >
  • Ultimate Amiga Emulation News and Announcements (Moderator: TCD) >
  • Site Registration issues.
 

TinyPortal 1.6.4 © 2005-2019