Ultimate Amiga

Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's  (Read 7710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3,540
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« on: January 22, 2011, 01:38:40 PM »

Hi,

You can now use PSPUAE on any psp wether its running OFW or CFW / HEN.

Find it in the downloads section.

PSPUAE V0.80 BETA 3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Info regarding new release.
I have dumped AGA (it was more to show it would work), PSP is to slow to run AGA.
I also dumped FPU, again no point in it. Gained us 3 to 4 FPS.
I have also been messing with mem, this will allow PSP to allocate all available memory. So with PSP1000 you can use 11.5MB RAM, on PSP2000+ you can use full 11.5MB RAM plus Z3 MEM up to 32MB (once I sort it).
I will also revisit Media Engine for sound once I get alot of spare time.
« Last Edit: January 22, 2011, 01:43:39 PM by FOL »
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

settlers25

  • PSPUAE Beta Tester
  • A600
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #1 on: January 22, 2011, 02:36:18 PM »

I have now tested it on many games, and it's works great!
However, there are problems with the function save states.

There haven been any Amiga games that i cannot run in PSPUAE  ;D
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3,540
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #2 on: January 22, 2011, 02:39:58 PM »

I have now tested it on many games, and it's works great!
However, there are problems with the function save states.

There haven been any Amiga games that i cannot run in PSPUAE  ;D

Your not using this version, your using my current BETA (BETA 7).
So this has nothing to do with this thread, ;).

Please PM me. Tell me what problems are you getting with SaveStates, as they are working for me.
Only the large savstates over 9MB will have problems, due to Usermode limiting the available memory to PSP.
« Last Edit: January 22, 2011, 02:42:04 PM by FOL »
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

settlers25

  • PSPUAE Beta Tester
  • A600
  • *****
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #3 on: January 23, 2011, 09:28:36 AM »

I've mentioned PSPUAE in the thread here:
http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=2&t=2003&sid=911b9ca27138a302d46aba13b485ca87&start=30

But I will not refer to places other than your homepage. Maybe you can write an answer in there?

Logged

Riempie

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #4 on: January 25, 2011, 08:20:38 PM »

Hi FOL,

I never knew you were a psp guy too. Nice.

Btw, I tested the signed version on my PSP Go on OFW 6.35 and with 6.35 PRO (HEN). I see the nice picture of the A500, but then it quits to the XMB. Am I doing something wrong?
Logged

Hungry Horace

  • Amorphous Blue-Blob Man
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 306
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3,339
  • Don't forget... Ameboid's need love too!
    • Amiga Online
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #5 on: January 25, 2011, 08:23:01 PM »

sounds like a classic case of kick13.rom required ;)
Logged
Quote from: KillerGorilla
because winuae is made of code and your amiga is made of stuff

Hungry Horace's Artwork Available
Buy my work

http://twitter.com/horaceandspider

Riempie

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #6 on: January 25, 2011, 08:32:58 PM »

:)

Just thought, let's have a google if I'm missing something here. Renaming the rom-file... How stupid of me...
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3,540
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #7 on: January 25, 2011, 08:37:00 PM »

sounds like a classic case of kick13.rom required ;)

In the words of Jens (individual Computers).
"RTFM" Read The Folded Manual, ;).

I could'nt find a release with the readme, aint had chance to go through all backups people have sent.

http://www.ultimateamiga.co.uk/index.php/topic,516.0.html
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

NickLoTurco

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #8 on: February 13, 2011, 08:06:22 AM »

What are the best settings for the latest version? I can't get anything to run full speed with sound....
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 690
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3,540
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #9 on: February 13, 2011, 09:02:21 AM »

What are the best settings for the latest version? I can't get anything to run full speed with sound....

You wont, try settings FrameSkip to 25 or 33. These values = FS 1 and 2.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

RedBaron

  • PSPUAE Beta Tester
  • A600
  • *****
  • Karma: -3
  • Offline Offline
  • Posts: 8
Re: PSPUAE for ALL FIRMWARES on ALL PSP's
« Reply #10 on: May 18, 2011, 05:32:55 AM »

 ;DTHANK YOU
I used the frame skip 33 and no sound  and it is perfect, very enjoyable I can't wait to see more improvements
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

TinyPortal 1.6.4 © 2005-2019