Ultimate Amiga

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 2 [3]   Go Down

Author Topic: OPTIONS MENU  (Read 12700 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lionclaw

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: OPTIONS MENU
« Reply #30 on: February 04, 2008, 06:38:28 PM »

Well, i think i've found the error. The home button is defect and doesn't turn 100% off  :'(
I've to buy a new volume&home panel now.
Logged

FOL

  • PSPUAE Dev Team
  • Site Admin
  • A4000T
  • ******
  • Karma: 689
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Posts: 3,515
  • Amigakit.com Technical
    • PSPUAE
Re: OPTIONS MENU
« Reply #31 on: February 04, 2008, 06:48:57 PM »

Well, i think i've found the error. The home button is defect and doesn't turn 100% off  :'(
I've to buy a new volume&home panel now.

Lmao, I thought it was an odd problem, :).

Dont buy a new faceplate / buttons, simply get an old tooth brush and clean the dirt buildup, in the gaps from the buttons .

I see problems like this alot in my job, cleaning as I said normally solves the problem. If it doesnt, then might need to be taken apart and cleaned.
Logged
Quote
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

lionclaw

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 18
Re: OPTIONS MENU
« Reply #32 on: February 13, 2008, 05:49:50 PM »

It looked more like shortcircuit and an other button/switch wasn't well too.
I finally got my new switches and everything works fine now.
Thanks for the help!
Logged
Pages: 1 2 [3]   Go Up
 

TinyPortal 1.6.3 © 2005-2019