Ultimate Amiga

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  
Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: The decoding is not working...  (Read 843 times)

xboxisfinished

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 205
  • Generic Amiga User
    • gamemakermagazine.com
Re: The decoding is not working...
« Reply #15 on: August 10, 2021, 11:49:08 PM »

still...problem the same...it is not working.
Logged

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 944
  • Compile-time wierdo
Re: The decoding is not working...
« Reply #16 on: August 11, 2021, 03:47:54 AM »

Code: [Select]
    Loke Start(16)+(49+HEIGHT+WIDTH)*4, OFFSETshould be 49*HEIGHT...
Logged

xboxisfinished

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 205
  • Generic Amiga User
    • gamemakermagazine.com
Re: The decoding is not working...
« Reply #17 on: August 11, 2021, 04:37:17 AM »

Let us assume for argument sake..that it was mistyped here and it is *height and let us assume it is mistyped there and it is + and I fixed it to * and it still fails to function...your helping me here so far have taught me the null. chr$(0) or the backspace key chr$(8). I returned back my old code and commented yours...(the old code was commented) and I used chr$(8)...or even chr$(0)...it came close to what I wanted...even if it is not encrypted.

At the end of 2 there is no more a space where it screws up my code, so it solved it..but it added another problem. Instead of being like this:

2222222222222
2000000000002
2000000000002
2222222222222

It did it this way:

 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2
 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2
 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

As you can see there is space between the 2 and 0...if I provide you my original code without typo entered here, would you be able to fix it for me? Right now it is 9:36 PM, if you agree I will write the code tomorrow as early as possible. Please check here for new updates. THANK YOU!!!


PS."The bug is there...it is + instead of *. However, loading still returned overflow at offset line of code. It is still reading jibberish.
« Last Edit: August 11, 2021, 04:46:46 AM by xboxisfinished »
Logged

xboxisfinished

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 205
  • Generic Amiga User
    • gamemakermagazine.com
Re: The decoding is not working...
« Reply #18 on: August 11, 2021, 06:20:29 PM »

It seems you will not be able to help me. Thank you so much for taking your time all the way, but unfortunately I cannot use your code and I need to figure this on my own all over again. Which also means I will not be able to give you credit on my game, nor share any profit from donation money I will get. I am sure you will understand. Maybe you don't even care for the share profit either. Regardless, thanks in advance for all the help you have given me..but this problem goes unresolved and I need to figure things on my own again.

Thanks. Please have a nice day.
Logged

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 944
  • Compile-time wierdo
Re: The decoding is not working...
« Reply #19 on: August 11, 2021, 06:27:27 PM »

I can but I won't do it for you.
Logged

xboxisfinished

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 205
  • Generic Amiga User
    • gamemakermagazine.com
Re: The decoding is not working...
« Reply #20 on: August 11, 2021, 06:29:34 PM »

I can but I won't do it for you.

Then why are you wasting our time?
Logged

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 944
  • Compile-time wierdo
Re: The decoding is not working...
« Reply #21 on: August 11, 2021, 08:25:22 PM »

Why are you wasting my time when you haven't even looked at the manual?
Logged

xboxisfinished

  • A600
  • *
  • Karma: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 205
  • Generic Amiga User
    • gamemakermagazine.com
Re: The decoding is not working...
« Reply #22 on: August 12, 2021, 05:56:50 AM »

Why are you wasting my time when you haven't even looked at the manual?

You speak wisdom, I truly apologize for wasting your time. I will look into the manual. Thank you in advance for all your help.
Logged

SamuraiCrow

  • compile-time wierdo
  • Forum Mod
  • A1200
  • *****
  • Karma: 5
  • Offline Offline
  • Posts: 944
  • Compile-time wierdo
Re: The decoding is not working...
« Reply #23 on: August 12, 2021, 12:56:35 PM »

Apology accepted.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
 

TinyPortal 1.6.7 © 2005-2020